Slettevoll Panorama 

Et nytt og moderne boligfelt like ved skole og barnehage

Slettevoll Panorama er et nytt og moderne boligfelt bestående av eksklusive boliger som ligger sørvendt og fint til ved foten av Brandsøyåsen. Her har du kort vei til skole, barnehage, golfbane, ridesenter, sjø, turterreng og bussforbindelse. Tar du turen til sentrum finner du svømmehall, kulturhus, en rekke små og trivelige kafeer og butikker, i tillegg til et spennende kjøpesenter.  

Moderne design 

Alle boligene har et moderne design og gjennomtenkt materialvalg tilpasset et godt bomiljø for både store og små. Planløsningene er både praktisk og gjennomtenkt og arkitekten har vektlagt tidsriktig, funksjonell design og smarte romløsninger. 

Royalbehandlet kledning 

Skriv inn undertittel her

Utvendig har boligene royal behandlet kledning og aluminiumsbekledde vinduslister som krever mindre vedlikehold.

Kährs eikeparkett

Skriv inn undertittel her

Boligene får en moderne og helhetlig stil, med Kährs eikeparkett på gulv i alle rom, unntatt i badene og i vaskerom. Eikeparketten har hvittlasert matt farge. I badene og vaskerom blir det flislagte gulv.

Kort vei til skole og barnehage 

Med skole og barnehage i bakgården

Fra boligene er det kort vei til både barnehage, skole, fotballbane og lekeplasser. Barna går til skolen på noen få minutter, og de slipper å krysse trafikkerte gater. Barnehage og skole er nylig ombygd og består i dag av et moderne bygg som er godt rustet for framtiden.


Havutsikt og kort vei til sjøen 

Gode bade- og fiskemuligheter 

 Fasade og balkong er sørvendt mot Solheimsfjorden slik at en har naturen tett inn i stue og samtidig får utnyttet de gode solforholdene på balkong. De store vindusflatene mot sør i stue og spisestue er utstyrt med soldemping og aliminiumsbekledde vindu. Det er også få meter til svaberg hvor en når som helst kan nyte et forfriskende bad. 

Adkomst 

Kort vei til alt 

Fra sentrum følg Firdavegen i retning mot Brandsøy. Etter passert Havhesten fortsett veien videre mot Brandsøyvegen ca 4,5 km. I fra boligene er det kor gangavstand til bussholdeplass for bybuss og regionale busser. 

Mer informasjon om boligene 

Enebolig i rekke med carport

Firemannsbolig