Å bygge hus med Vestlandsbygg Florø

Alle våre arkitekttegnede ferdighus er tegnet for å skape et godt hjem med arealeffektive og praktiske planløsninger. Vi har et bredt utvalg av husstiler og i vår nye huskatalog kan du la deg inspirere av tradisjonelle, herskapelige, nostalgiske, moderne og tidløse funkisboliger. Vår oppgave er å skape ditt fremtidige drømmehjem. Et hjem som passer til din smak, din livssituasjon og din personlighet. Stort eller lite? Moderne eller tradisjonell arkitektur.Sammen med våre dyktige arkitekter sørger vi for en bolig tilpasset dine behov og ønsker. Du tar valgene, vi tar ansvaret og tilpasser boligen til dine behov - akkurat slik du vil ha det. Nøkkelferdige hus 

Et nøkkelferdig hus er en bolig som leveres klar til innflytting, der utbygger har ansvar for å utføre arbeid som er avtalt. I mange tilfeller betyr det at du ikke trenger å involvere deg i byggeprosessen, og at du bare kan vente til alt er ferdig, for så å vri om nøkkelen og sette deg i godstolen.Tilpasning av hus 

For oss er det viktig å være en aktiv og konstruktiv samarbeidspartner for deg i din byggeprosess. Ved å bygge en helt ny bolig, får du en unik sjanse til å påvirke byggeprosessen fra start. I samarbeid med boligkonsulent og arkitekt får du muligheten til å tilpasse det nye huset slik du trenger og ønsker.

Herskapelige husmodeller 

Våre herskapelige hus har alltid vært veldig populære. Den herskapelige husstilen inneholder gjerne pyntede fasader med søyler, sprosser og arker.

I herskapelige hus er vinduer og dører høye og store, og rommene er gjennomgående romslige og luftige. Inngangspartiet er ofte majestetisk og overbygd - en flott velkomst til familien og gjester. Husene har funksjonelle og stilfulle flater. 

Moderne husmodeller

Et moderne hus har gjerne rene linjer og flater som er lett å møblere.

Når arkitekter jobber med våre moderne boliger har de stor frihet, med kunden i fokus. Det er lagt stor vekt i nyskapning og bokvalitet. Vi skaper gode funksjonelle planløsninger og sosiale arenaer for den moderne familie. Sosiale uteområder som takterrasser, altaner og en funksjonell og hyggelig hage er viktig for trivsel i hjemmet. 

Tradisjonelle husmodeller

Byggestilen i det norske landskapet har utviklet seg gjennom mange år, fra enkle langhus til dagens klassiske hus.

Tradisjonelle norske hjem er hyggelige og funksjonelle, og legger vekt på gode sosiale rom for familien. Listverket, panel, kledning og andre detaljer med røtter i tradisjonell norsk byggestil smelter sammen til det kjente og kjære som passer våre byer og landskap. De tradisjonelle boligene er populære hus. 

Hus med utleie

Den smarte veien til drømmehuset

Bygg smart med økonomiske fordeler! Flere og flere som skal bygge nytt hus har egen utleiedel med i vurderingen, nettopp fordi en utleiedel kan gi deg mulighet til et bedre boliglån og gode forutsetninger for å betale ned huslånet raskere. Kanskje du har råd til større hus enn du tror?

Tomannsbolig

Skriv inn undertittel her

Det å gå sammen med noen om å bygge en tomannsbolig sørger for at budsjettpostene deles i to og gir en lønnsom byggeprosess der du selv velger dine egne naboer. Det er med på å redusere kostnader, man trenger mindre tomt og man er mer sikre på å ha gode relasjoner med naboen hvis man planlegger et hus sammen. Vi tilbyr et bredt utvalg tomannsboliger!  

Garanti og reklamasjonsrett

Trygghet er et viktig stikkord for alle som bygger nytt hus. Vi vet at dette er en av livets største investeringer, derfor er det viktig for oss å trygge kunden med garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene. Dette er en av de selvsagte godene for alle som bygger nytt! 

Trygt inneklima for store og små 

Våre nye boliger er selvfølgelig bygget etter dagens strenge standarder, med moderne ventilasjonsanlegg, tette vinduer og godt inneklima. Slik kan du være sikker på at omgivelsene i hjemmet er lune og trygge for alle i familien. 

Byggeprosessen 

Det er viktig for oss i Systemhus å være en aktiv og konstruktiv samarbeidspartner for deg i din byggeprosess.

Consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Nyttig å vite om egeninnsats

Svært mange ønsker å flytte rett inn i en nøkkelferdig bolig, men fordi det å bygge hus er en stor investering for de fleste kan man senke kostnadene ved å gjøre noe arbeid selv. Ledende leverandører

For å holde en god standard samarbeider vi med ledende leverandører av trelast, byggevarer og interiørløsninger.

Dyktige samarbeidspartnere og underleverandører gir mange muligheter for tilvalg og skredder-sydde løsninger for interiør, eksteriør, miljø og sikkerhet.