Hus med utleie

Boliger med utleiedel, tomannsboliger og flermannsboliger kommer i mange varianter.

Det kan være at man planlegger en generasjonsbolig for familien. Flere tenker på å bygge en tomannsbolig eller rekkehus sammen med et vennepar. Det er med på å redusere kostnader, man trenger mindre tomt og man er mer sikre på å ha gode relasjoner med naboen hvis man planlegger et hus sammen. Mange ønsker seg en bolig med utleiemulighet for å få den økonomiske tryggheten med en ekstra inntekt. Det vil også være med på å finansiere boligen. 

Det er mange gode grunner for at huskjøpere velger å bygge en tomannsbolig, flermannsbolig eller et rekkehus. 

Utleieinntekter kan bidra til å finansiere boliglånet på en smart måte, og faktisk være faktoren som gjør at du kan kjøpe drømmehuset. Kanskje du har råd til en større bolig enn du trodde?

Store økonomiske fordeler

Hvis du skal bygge ny bolig, så er det absolutt smart å vurdere en utleiedel som sikrer deg skattefrie leieinntekter hver måned. Dette kan faktisk sørge for at du får innvilget høyere boliglån, bedre bankbetingelser og gode forutsetninger for å betale ned på huslånet ditt raskere. Kanskje du med utleie har råd til et større hus enn du trodde?

Et godt hjem for både huseier og leietaker

Mange av våre husmodeller har mulighet for utleie, med smarte planløsninger som gir både huseier og leietaker et godt hjem. I våre husmodeller trenger du ikke være redd for at en leieboer skal virke sjenerende eller upraktisk. Flere av våre ferdighus er skreddersydd for utleie, og tilbyr gode boliger for både eier og leieboer.

Systemhus har flere tomannsboliger og flermannsboliger i sitt utvalg av hus. Finner du ikke akkurat den husmodellen du ønsker på vår nettside, ta kontakt for å se enda flere alternativer.