Om oss

Vi i Vestlandsbygg Florø er opptatt av å bygge gode og solide hjem til familier. Vi bygger boligene der hverdagsøyeblikkene oppleves og minner skapes. Boligene våre kjennetegnes av høy kvalitet og godt faglig håndverk. Vi ønsker å levere hjem der folk trives og ønsker å være.


Prosessen

Vi håndterer hele prosessen fra å kjøpe tomt og utvikle nye boliger, til salg gjennom lokale og pålitelige eiendomsmeglere og overlevering av nøkler til boligens nye eier. Ved å sitte på hele prosessen har vi kontroll i alle ledd og vet at vi leverer fra oss et kvalitetssikkert hjem.

Bygge hus er en milepæl i livet ditt. Hos oss er du i trygge hender. Vi holder alle trinnene så transparent som mulig på veien til din nye bolig. Som kunde vil vi informere deg om de ulike stegene i prosessen både før, under og mot slutten av byggetiden.

Trygghet

Det inngås trygge avtaler mellom oss og boligkjøperen som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme. En hver familie er unik og nettopp derfor har Vestlandsbygg Florø stort kundefokus i prosessene. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

Forhandler av Vestlandshus

Vi er forhandler av VestlandsHus som siden 1974 har bygget flere tusen boliger - i hele Norge. Disse boligene har gjennom årenes løp stått støtt både på sol- og uværsdager.Lang erfaring

Med over 40 års erfaring er vi både faglig sterke og gode på å tilpasse boligene med praktiske løsninger slik at de dekker kundens behov i ulike faser i livet. Kjøper du et hus eller leilighet fra Vestlandsbygg Florø får du en bolig ment å vare i generasjoner.

Hus for fremtiden

Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

Kvalitet og erfaring til å stole på

Vestlandsbygg Florø er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere. Vi har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.


Våre medarbeidere 

Vestlandsbygg Florø består i dag av to medarbeidere. 

Arild Liseth

Daglig leder


Rune Ottesen 

Prosjektleder 

Autorisert byggmester 

Skriv inn undertittel her

Velger du å samarbeide med en autorisert byggmester er du trygg på at arbeidet utføres i samsvar med lover og forskrifter

Våre tjenester 


Vi er en innovativ aktør i boligmarkedet og forhandler av Vestlandshus. Vi leverer kvalitet og veileder våre kunder gjennom hele byggeprosessen.


Nybygg

Vi leverer et bredt sortiment av arkitekttegnede og prefabrikkerte hus som er tidsriktige og moderne, levert nøkkelferdig eller klar for egeninnsats. Vi bistår gjennom hele prosessen, og gir den enkelte kunde stor frihet til å velge. Vi tilpasser oss den enkelte byggherre og velger praktiske løsninger akkurat slik du vil ha det.


Tilbygg

Drømmer du om litt ekstra plass å boltre deg på hjemme? Da kan et tilbygg være løsningen for deg. Bygg en flott terrasse i solveggen, et koselig tak over husets inngangsparti, eller kanskje en praktisk oppbevaringsbod. Vi gir deg gode råd på veien!

Renovering 

Skal du pusse opp stua, renovere badet, eller fornye din bolig på andre måter? Vi er raskt på saken! Bygger Bolig AS er godkjent våtromsbedrift, og våre ansatte har god erfaring med renovering av både bad og kjøkken.

Rehabilitering

Bor du i et gammelt hus som trenger delvis eller fullstendig rehabilitering? Vi tar gjerne oppdraget! Rehabilitering innebærer gjerne utskifting av vinduer, dører, gulv og bordkledning.

Prosjektering 

Vi har kunnskapen, kompetansen og nettverket for å kunne gjennomføre komplette entrepriser og prosjekteringer innen tilbygg, ombygging og rehabilitering av private boliger, hytter, sameier og næringsbygg.

Tegning

I vår huskataloger det mange spennende og fine arkitekttegnede hus, Velger du et standardhus har vi ferdige tegninger og tilhørende dokumenter til disse. Velger du derimot å gjøre endringer på et kataloghus, eller planlegge din egen bolig ved å tegne fra grunnen kan vi hjelpe deg med dette også.

Byggesøknad

Det kan være avgjørende for en god søknadsprosess at ansvarlig søker har god kjennskap til loven, regelverket og kommunens saksbehandlingsprosedyrer. Med inngående kunnskap på disse områdene vil vi kunne medvirke til en smidig søknadsprosess med enklere saksbehandling for kommunen, og dermed kortere saksbehandlingstid.

Uavhengig kontroll

Den uavhengige kontrollen skal kontrollere at det er gjennomført kvalitetssikring av byggearbeidet, at prosjekteringen av tiltaket oppfyller kravene i byggteknisk forskrift (TEK10) og at byggearbeidet er er utført i samsvar med tegninger og arbeidsbeskrivelser. 

Følg oss på Instagram