Innholdsrik enebolig i rekke 


Tre eneboliger i rekke med carport ved innkjøringen av feltet. Alle boligene inneholder fire soverom av god størrelse og stor stue/kjøkkenløsning for hele familien. Her i Slettevollsvingen får du muligheten til å bo i moderne eneboliger med smart planløsning, gode, luftige rom, herlige solforhold og fine uteplasser. Kort oppsummert er dette en utmerket bolig for deg som ønsker å skape et splitter nytt hjem med god plass.

En unik mulighet

Funksjonelle eneboliger med trivelig planløsning og en høyst iøynefallende moderne funkisform. Her har vi lagt vekt på tidsriktig, funksjonell design og smarte romløsninger. Byggestilen gir skrå himling i andre etasje, og dermed også en luftig romfølelse i kombinasjon med de store vinduene. Alle boligene har store overbygde altaner med glassrekkverk.

Nyt hverdagen i en lys og trivelig enebolig, med pent opparbeidede fellesarealer utenfor bygget og fantastisk utsikt over Solheimsfjorden.

Slettevoll Panorama ligger i et idyllisk område med landlig ro, men likevel svært sentralt. Her har du flotte solforhold og kort vei til barnehage, skole, fotballbane, golfbane, ridebane, turområder og bussforbindelse.

I Slettevollsvingen bor du behagelig med alt det en splitter ny bolig har å by på. Balansert ventilasjon og godt inneklima, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Et hjem ingen andre har bodd i før. Bare ditt. Og når alt er nytt får du muligheten til å gjøre de gode valgene - dine valg. Boligene har god standard og rom for dine ønsker. Velg flisene du har drømt om til badet, kanskje andre fronter på kjøkkenet, eller akkurat den fargen på veggen du vil. Valgmulighetene er mange - og jo tidligere du bestemmer deg, jo flere valgmuligheter har du. Summen av dine valg er ditt hjem - velkommen hjem!

Innhold

Første etasje: Vindfang, hall/trapp, bod, vaskerom, bad og 3 soverom.
Andre etasje: Gang/trapp, bad, soverom, kjøkken/spisestue, stue med tilkomst til overbygget sørvendt balkong.

Boligens kvaliteter

Tunet består av tre moderne og innholdsrike eneboliger i rekke, med et bruksareal på 161 m2. Boligene går over to etasjer og har gjennomtenkte og smarte løsninger, med fire soverom, to bad, en stue og god bodplass. Parkering i carport, som også fungerer som et overbygg til inngangsparti.

Boligen har utvendigsportsbod med tilkomst fra carport. Vaskerom får tilkomst både fra sportsbod og fra hall. Fra hall/trapp er det videre tilkomst til en mindre innvendig bod.

Innvendig er det høyt under taket og smarte romløsninger. Med unntak av bad og vaskerom, har rommene listefrie tak og alle veggene er ferdigmalte. Gulvene er parkett fra Kährs.

Bad og vaskerom har hvitmalte, glatte tak. Veggene har baderomspanel fra Fibo Trespo. På alle våtrom er det varmekabler og gulvfliser. På badet følger det med baderomsinnredning.

Vårt fokus på kvalitet gir deg mindre vedlikehold og mer fritid

Boligene har en moderne design som er gir en tidsriktig og funksjonell stil. Fasaden er vendt mot sør. De store vinduene i stua og på kjøkkenet har soldemping, men bidrar likevel til at du får naturen tett på og gjør rommene lyse og trivelige.

Boligen ligger tomt som er sørvendt, lun og solrik. Alle uteområder er ferdig opparbeidet med betongkanter der asfaltveiene og biloppstillingsplassen slutter. Dette gir et fint og ryddig skille mellom hage og vei.

Boligene er planlagt med Royalbehandlet kledning og har 50-års garanti mot råteskade. Alubekledde vinduer og balkongdører som gir en lang levetid og krever lite vedlikehold.

Kvalitetskjøkkenet med integrerte hvitevarer som komfyr, koketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator, er levert av Sigdal kjøkken.

Bad leveres med innebygget og vegghengt toalett, hjørnedusj med glassdør, vegghengt baderomsinnredning med skuffer, samt speil med led lys. Badene i 2. plan leveres også med badekar. Bad og vaskerom har hvitmalte, glatte tak. Veggene har baderomspanel fra Fibo Trespo. På alle våtrom er det varmekabler og gulvfliser.

Boligene har store sørvendte vindusflater i stue og spisestue/kjøkken, som sørger for godt med naturlig lys. Fra stue er det utgang til sørvendt balkong. Boligene har god beliggenhet med flotte solforhold i alle årstider.

Boligene er klartgjort for fibertilkobling. Området er planlagt utbygd med fibernett, noe som gir muligheter til rask surfing på nettet og digital-tv om ønskelig.

Lekeplassen innbyr til lek og aktivitet. Den er inngjerdet med trestolper og nettinggjerde og blir levert med sikkerhetsgodkjente lekeapparater.

Beliggenhet

En unik mulighet til å skaffe deg en eksklusiv bolig med fantastisk fjordutsikt. Her ligger boligene vendt mot sør ved foten av Brandsøyåsen, noe som gjør de godt skjermet for nordavinden.

Boligene ligger i et rolig område med kort vei til skole og barnehage. Ta på deg turskoene og gå en av de mange stiene til toppen av Brandsøyåsen Florø sitt mest populære turområde. Eller kanskje en avslappende dag på den flotte terrassen frister mer?

Du kan og ta turen ned til sjøkanten for et forfriskende bad i badekulpen. Kort sagt: Du kan velge på øverste hylle av aktiviteter og livsnyting.Hvordan finansiere boligen i byggeperioden?

Kjøp nå betal ved innflytting, en løsning våre kunder nyter godt av. Ved signering av kontrakt betales kun et innskudd på kr. 750.000 som er omtrent det samme som den lovpålagte egenkapitalen på 15% for boligen. . Resten betales ikke før overtakelse av boligen. Da slipper dere å betjene et byggelån i byggeperioden.

Alle tilknytningsavgifter er inkludert i kjøpesummen. Her kommer kun kr: 7500,- i dokumentavgift til staten.