Alle våre hus kan tilpasses


Selv om vi er stolte av våre arkitekttegnede husmodeller, er vi likevel opptatt av å strekke oss langt for at hver og én kunde de skal nå sin unike boligdrøm. Derfor kan alle våre hus tilpasses etter ønsker og behov!


Har du funnet det som kan bli drømmehuset, men savner det lille ekstra som kan gjøre huset komplett slik du ønsker og trenger? Vi hjelper deg med å se mulighetene som finnes i akkurat den husmodellen du ønsker å gå videre med. Vi gjør selvfølgelig de tilpasninger som er nødvendig for at boligen skal bli perfekt for akkurat dere!

Hvilke tilpasninger ønsker du?

Kanskje du ønsker et ekstra soverom, mer takhøyde, større kjøkken eller en ekstra uteplass? Eller drømmer du om ekstra store vinduer som virkelig tar vare på dagslys og skaper en lys og stemningsfull romfølelse? Alt er mulig - se på våre ferdighus som et utgangspunkt og bruk huskatalogen vår som inspirasjon!

Skisser og tegninger

Når vi har blitt enige om hvilke tilpasninger som ønskes, vil vi illustrere løsningene i nye skisser som presenteres for deg. Dersom tekniske krav er tilfredsstilt og du er fornøyd med resultatet, så sitter du nå med de ferdige tegningene over selve drømmehuset slik det blir.

Samme planløsning - ulik fasade

Dersom du finner en planløsning som er perfekt for deg og familien, så kan eksteriøret tilpasses slik at du får den fasaden og stilen du vil ha på huset ditt, enten du ønsker et tradisjonelt, moderne eller klassisk uttrykk. Dette gir deg ekstra stor valgfrihet i valg av bolig, uten at planløsning og fasade trenger å begrense hverandre.