Populær firemannsbolig 

Praktisk, arealeffektiv og moderne firemannsbolig med flott beliggenhet. Boligen inneholder to soverom og har egen frittstående garasje.

Spenstig funkishus 

Funksjonelle leiligheter med livsløpsstandard, trivelig planløsning og en høyst iøynefallende moderne funkisform. Her har vi lagt vekt på tidsriktig, funksjonell design og smarte romløsninger. Byggestilen gir skrå himling i andre etasje, som gir en luftig romfølelse i kombinasjon med de store vinduene. Alle leilighetene har store altaner som er overbygd.

Nyt hverdagen i en lys og trivelig leilighet, med pent opparbeidede fellesarealer utenfor bygget og fantastisk utsikt over Solheimsfjorden.

Tunet foran bygningene vil skape et naturlig samlingspunkt for grilling, en god samtale over en kaffekopp, barnelek eller andre hyggelige aktiviteter.


Beliggenhet 

En unik mulighet til å skaffe deg en eksklusiv bolig med fjordutsikt
Boliger med en slik beliggenhet vokser ikke på trær . Her ligger boligene vendt mot sør ved foten av Brandsøyåsen, noe som gjør de godt skjermet for nordavinden.

Boligene ligger i et rolig område med kort vei til skole og barnehage. Ta på deg turskoene og gå en av de mange stiene til toppen av Brandsøyåsen Florø sitt mest populære turområde. Eller kanskje en avslappende dag på den flotte terrassen frister mer?

Du kan og ta turen ned til sjøkanten og ta et forfriskende bad i badekulpen. Kort sagt: Du kan velge på øverste hylle av aktiviteter og livsnyting.Boligens kvaliteter

Leilighetene har god standard og flott beliggenhet rett ved naturen. Her vil du bo i et lettstelt hjem som utnytter kvadratmeterne til det fulle, BRA 83 m², P-rom 80 m².

Takhøgde i 1.eta på 2,6m gir en luftig romfølelse i kombinasjon med de store vinduene. Altaner i 2.eta har glassrekkverk.

Vårt fokus på kvalitet gir deg mindre vedlikehold og mer fritid
De trivelige tomtene er sørvendte, lune og solrike. Vi har lagt opp til stor utførelsesgrad på uteområdet. Alle uteområder er ferdig opparbeidet med betongkanter der asfaltveiene og biloppstillingsplassen slutter. Dette gir et fint og ryddig skille mellom hage og vei.


Lekeplassen innbyr til lek og aktivitet. Den er inngjerdet med trestolper og nettinggjerde og blir levert med sikkerhetsgodkjente lekeapparater.
Boligene har en moderne design som er gir en tidsriktig og funksjonell stil. Fasaden er vendt mot sør. De store vinduene i stua og på kjøkkenet har soldemping, men bidrar likevel til at du får naturen tett på og gjør rommene lyse og trivelige.


Boligene er planlagt med Royalbehandlet kledning og har 50-års garanti mot råteskade. Alubekledde vinduer og balkongdører som gir en lang levetid og krever lite vedlikehold.


Innvendig er det høyt under taket og smarte romløsninger. Rommene har listefrie tak (ikke vaskerom og bad). Malerfirma Rune Skilbrei sørger for at vegger og tak er ferdigmalt. Gulvene er parkett fra Kährs.


Kvalitetskjøkkenet med integrerte hvitevarer som komfyr, koketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator, er levert av Sigdal kjøkken.
Bad og vaskerom har hvitmalte, glatte tak. Veggene har baderomspanel fra Fibo Trespo. På alle våtrom er det varmekabler og gulvfliser. På badet følger det med baderomsinnredning.


Boligene er klartgjort for fibertilkobling. Området er planlagt utbygd med fibernett, noe som gir muligheter til rask surfing på nettet og digital-tv om ønskelig.


Pris

En av boligene er reservert og der er derfor bare tre tilgjengelige boliger


Hvordan finansiere boligen i byggeperioden?

Kjøp nå betal ved innflytting, en løsning våre kunder nyter godt av. Ved signering av kontrakt betales kun et innskudd på kr. 500.000 som er omtrent det samme som den lovpålagte egenkapitalen på 15% for boligen. Resten betales ikke før overtakelse av boligen. Da slipper dere å betjene et byggelån i byggeperioden.

Alle tilknytningsavgifter er inkludert i kjøpesummen. Her kommer kun kr: 7500,- i dokumentavgift til staten